top of page

Vraagbaak ...

Wat kost een optreden van jullie?

Onze bandleden hoeven niet van hun hobby te leven en mede daarom vragen wij een zeer schappelijke vergoeding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Onze prijs zal u verbazen!

 

Waar spelen jullie?

Wij spelen regelmatig op besloten feesten, die publiceren wij niet. Onze openbare optredens vermelden wij altijd op onze Facebook pagina. 

 

Geheel op maat

Wij beschikken over licht- en geluidapparatuur, geschikt voor kantines tot middelgrote zalen. Voor bijzondere situaties en buitenpodia werken wij samen met geluidbedrijven. Het transport, het op- en afbouwen en de inregeling van het licht en het geluid wordt in eigen beheer verzorgd.

 

Hoe lang spelen jullie?

Een optreden duurt gemiddeld 3 tot 3,5 uur. Normaliter spelen we sets van drie kwartier met pauzes van ongeveer twintig minuten. Uiteraard overleggen wij vooraf e.e.a. met de opdrachtgever.

 

Moet er een podium zijn?

Bij evenementen graag, bij bruiloften e.d. is het geen must. We hebben natuurlijk wél ongeveer 6 bij 3 meter ruimte nodig maar ook in kleinere ruimtes passen wij ons aan.

 

Wat hebben jullie nodig aan stroom?

Wij hebben minimaal één schone (ongebruikte) groep van 16 ampère met randaarde nodig.

 

Willen jullie een kleedkamer?

Een kleedkamer (of afsluitbare ruimte) is fijn, maar hoeft niet. Wij hebben ook geen extreme wensen over overige voorzieningen.

 

Kunnen mensen iets doen tijdens ons feest?

Ja. Wel altijd voorafgaand aan de feestavond even aan ons kenbaar maken a.u.b. zodat een en ander globaal ingepland kan worden in het tijdschema. Het gebruik van onze instrumenten is helaas niet mogelijk.

 

 

  • Wix Facebook page

Stageplan

bottom of page